Igre bijesa…čuj mene Rage 2

Avalanche Studios i id Software lansirali su Rage 2 14. maja na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama, a to je jedna od najopuštenijih video igara koje ćete pronaći u žanru postapokalipse.

Tim Willits, šef studija ID Software, nedavno je rekao da je dao programerima slobodu da kreiraju igru ​​koja je bila “luđa od Ragea”, prvog naslova iz 2011 godine. Važno je napomenuti da je i sam Rage morao biti luđi nego prethodni naslovi ovog studija kao što su Wolfenstein, Doom i Quake.

U originalu je asteroid pogodio svijet, uništavajući civilizaciju. Dio ljudske rase preživio je skrivajući se pod zemljom u bunkerima, a akcija se odvijala stoljeće nakon apokalipse. Ali većina površinskog svijeta postala je pustoš, pod kontrolom razbojnika i opresivnom militarističkom organizacijom zvanom Vlast. Samo u mutantnom karnevalu JK Stilesa, gdje morate preživjeti pucanje na mutante u igri, pojavila se neka ludost.

Rage 2 igra počinje ozbiljno, tako da vjerojatno nije spojler reći da se Vlast vratila, s velikim lošim generalom koji se vraća i uništava.

Powerplay.ba © 2019.