Division 2 Operation Dark Hours – raid sa 8 igrača

Dovoljno je teško koordinirati tim od četiri osobe u kooperativnoj online igri, a kamoli osam. Međutim, Ubisoft se nada da će dodatni izazov (i vatrena moć) učiniti prvi raid u Division 2 nezaboravnim.

Operation Dark Hours stiže za sve verzije multiplayer verzije 16. maja U raidu, tim od osam igrača mora zaustaviti frakciju Black Tusksa od pojačanja na Washington National aerodrom. Budući da je to tako izazovno, Ubisoft je postavio stroge zahtjeve za igranje: vaš lik mora biti na World Tier 5, a vi ste prethodno trebali završiti misiju Tidal Basin.

Ako uspijete savladati napad – prva ekipa koju će pobijediti bit će ovjekovječena u portretu u bazi Bijele kuće, koju će vidjeti svi igrači Divizije 2 – zaradit ćete rijetko oružje i opremu.

Division je serija postapokaliptičkih igara koje zamišljaju kako bi Amerika izgledala nakon što je smrtonosni virus desetkovao stanovništvo. Prva igra dešavala se za vrijeme Božića u New Yorku ubrzo nakon izbijanja, dok je Division 2 slijedila nešto kasnije u Washingtonu, D.C.

Nastavak, koji je izašao u martu je pobrao dosta dobre kritike do sada. Prema istraživanju firme za istraživanje tržišta The NPD Group, Division 2 bila je prva igra koja se prodavala tog mjeseca, što ju je učinilo i drugom najtraženijom igrom godine.

Powerplay.ba © 2019.