Clooneyev savjet Afflecku – nemoj !

George Clooney dao je Ben Afflecku nekoliko savjeta o igranju Batmana: “Nemoj to raditi.”

U intervjuu za The Hollywood Reporter, Clooney – koji je u Batmanu i Robinu igrao Batmana u kino bombi Joela Schumachera iz 1997. – prisjetio se savjeta koje je dao Afflecku. “Zapravo sam s njim razgovarao o tome. Rekao sam:” Nemoj to raditi. “

Clooney je rekao da je savjet koji je dao Afflecku – koji je igrao Batmana u Batmanu protiv Supermana: Dawn of Justice, Suicide Squad i Justice League – bio zasnovan samo na vlastitom iskustvu, koje nije bilo sjajno. “Nisam bio dobar u [Batman i Robin], i to nije bio dobar film”, prisjetio se Clooney.

“Ali ono što sam saznao iz tog neuspjeha bilo je, morao sam ponovno razmisliti o tome kako radim”, dodao je. “Zato što sada nisam bio samo glumac koji je dobio ulogu, bio sam odgovoran za sam film.”

Affleck je uzeo ulogu Batmana u Dawn of Justice, protiv Clooneyevog savjeta, a Clooney je primijetio da je Affleck “bio odličan” u filmu.

Affleck – koji je osvojio Oskara za Good Will Hunting i Argo – bio je u početku vezan za pisanje, režiranje i glumu u novom Batmanovom filmu pod nazivom The Batman. Međutim, napokon je odustao. Objašnjavajući svoju odluku da ode, Affleck je rekao Jimmyju Kimmelu da “ne može to učiniti.”

Još nema riječi o tome tko će biti sljedeći glumac koji će glumiti Batmana nakon Afflecka. Ostali glumci koji su tijekom godina igrali Batmana uključuju Christian Bale, Michael Keaton i Val Kilmer.

Powerplay.ba © 2019.